Vi ønsker Iben velkommen!

Iben var en av valpene født 30.07.19 av Izzy! Etter å ikke ha lyktes med å anskaffe golden-valp bestemte Viviann seg for å holde igjen en valp fra Izzy. Etter nøye vurderinger og observasjoner gjennom 8 uker falt valget på Iben; Annvivis Golden Ebony. Hun har nå rukket å bli en 6 mnd gammel trygg og avbalansert frøken. Viviann har jobbet målbevisst fra hun plukket henne ut i valpekassen. Disse to er blitt litt av ett radarpar og vi gleder oss til å følge med dem på veien. Iben finner dere etterhvert under våre hunder😊

Iben 6 mnd
Iben og Viviann i gang med trening

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Powered by WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: