Valpeplaner Milla

I den stille uke avlivet Are; Anja sin mann sin jakthund Arya. Hun ble bare 3 år gammel og hadde dessverre fått en forferdelig sykdom kalt pemfigus. Hun hadde fæle sår, som vi ikke fikk bugt med. Are som driver aktivt med jakt, vil gjerne ha en jakthund for å bruke på elgjakt i hus. Arya sin oppdretter satte oss i kontakt med en annen hyggelig oppdretter av Karelsk Bjørnhund, og om 14 dager kommer det en liten valp til oss.

På grunn av dette blir valpeplaner på Milla utsatt til 2020. Om det klaffer med løpetid håper vi å få til ett kull da. Med to barn på 1 og 4 år, må man være litt fornuftig, og prioritere slik at det blir best for alle. Ett kull på Milla, små barn i hus og en Karelsk Bjørnhund-valp hadde blitt for mye. Derfor krysser vi alt vi har for en løpetid våren 2020. Dette er siste sjangs, i og med at hun ikke har hatt kull før.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: